9e Kennisdag “Bouwfysica na 1,5°C stijging” 2022

Op donderdag 9 juni hebben we tijdens de NVBV kennisdag een kijkje in de toekomst genomen We gingen in dialoog over hoe wij kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. Welke invloed heeft de bouwfysicus om de gevolgen van klimaatveranderingen te beperken en om te zorgen dat we ook in de toekomst in een gezonde en veilige omgeving kunnen leven? 

Claudia Bouwens liet ons zien dat er veel mogelijkheden zijn om stedelijk groen te vergroten om zo bij te dragen aan klimaatadaptatie en herstel van biodiversiteit. Daarna nodigde Leonie van der Steen ons uit om 'het kind in ons weer wakker te maken' en te kijken waar we onze energie daadwerkelijk voor in willen zetten. Juist de flowactiviteiten hebben we nodig om de grote uitdagingen voor het klimaat aan te vliegen.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele presentaties die deze dag zijn langsgekomen. Mogelijk heb je niet alle persentaties kunnen volgen of wil je een presentatie teruglezen. We hebben alle presentaties hieronder voor je op een rijtje gezet.

Gedurende de kennisdag zijn er foto's gemaakt. Bekijk hier de foto's.

Alle presentaties:

Sluiten