Word lid

Word nu lid van de NVBV en ontvang het kleurrijke vakblad Bouwfysica voortaan thuis!

De voordelen van een persoonlijk lidmaatschap:

 • De NVBV organiseert regelmatig op een interessante locatie bijeenkomsten en excursies in relatie tot het vakgebied Bouwfysica. Als lid van de vereniging kunt u gratis aan deze bijeenkomsten en excursies deelnemen.
 • De NVBV organiseert tweejaarlijks een Kennisdag waar u tegen een gereduceerd tarief aan deel kunt nemen.
 • U ontvangt het Bouwfysica blad bij u thuis.
 • U wordt via de website en de social media op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging en het vakgebied.
 • U heeft de mogelijkheid onderdeel te worden te worden van een netwerk van vakgenoten.

Het lidmaatschap kost € 80 per jaar. Studenten betalen slechts € 15 per jaar.

Inschrijven persoonlijk lidmaatschap

Inschrijven studenten lidmaatschap

Sponsor worden

De Bouwfysica Vereniging zet zich in voor het verspreiden van de kennis van de Bouwfysica en het bevorderen van de toepassing daarvan in de gebouwde omgeving als geheel bij het ontwerp, bouw en beheer. Het gaat daarbij om de volle breedte van het vak. Niet alleen de kwaliteit van constructies, maar vooral het functioneren van de gebouwen als geheel voor de mensen die er in werken of de processen die er in plaatsvinden. Dit betekent volle aandacht voor het binnenmilieu en ook voor de fysische aspecten van de omgeving.

De verenigingsleden zijn voornamelijk werkzaam bij bouwfysische adviesbureaus, universiteiten / hogescholen, architecten en gemeenten.

Naast de inzet van het bestuur en verschillende commissies zijn daarvoor financiële middelen nodig. De vereniging vergaart financiële middelen uit contributie, advertenties in het vakblad en sponsoring.

Wat krijgt u als u ons sponsor:

 • een vaste kleine advertentie (middenblad of achterblad) van alle sponsors in het bouwfysica blad.
 • drie extra exemplaren van het Bouwfysica blad voor uw bedrijf, instelling, vereniging of stichting.
 • 25% korting voor al uw medewerkers/leden op de kennisdag en andere symposia georganiseerd door de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging.
 • 10% korting op advertenties van vacatures in ons bouwfysica blad en gratis advertenties van vacatures op onze website.
 • medewerkers hebben toegang tot de kennisbank.

Het jaarlijks sponsorbedrag is afhankelijk gesteld van de grootte van het bureau, bedrijf of instelling uitgedrukt in het aantal werknemers. De sponsoring wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd tot wederopzegging van het betreffende sponsor. De volgende bedragen gelden:

 • tot en met 10 werknemers € 300
 • 11 werknemers tot en met 20 werknemers  € 500
 • 21 werknemers tot en met 100 werknemers  € 750
 • meer dan 100 werknemers  € 1250

Als vereniging willen we u bij voorbaat danken voor uw steun aan de inzet van het vrijwilligerswerk van onze leden. Het bestuur hecht grote waarde aan deze steun en hoort graag waarmee zij de belangen van onze sponsors nog beter kan behartigen.

Inschrijven sponsor

Abonnee worden

Wilt u als organisatie graag het Bouwfysica blad ontvangen, maar wilt u geen sponsor worden? Word dan abonnee en ontvang drie tot vier keer per jaar het vakblad. Het abonnement kost € 77,25 voor Nederland en € 86 voor het buitenland.  

Inschrijven abonnee

Statuten en Huishoudelijk Reglement

Bekijk de statuten en huishoudelijk reglement.

Statuten Huishoudelijk reglement

Opzeggen lidmaatschap / abonnementen

Opzegging van het lidmaatschap vindt plaats uiterlijk vier weken voor het einde van het jaar. Ieder lidmaatschap/abonnement wordt op 1 januari automatisch met een jaar verlengd. Opzeggen kan via het sturen van een mail naar ledenadministratie@nvbv.org

Sluiten