Over Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming' #3

Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming' #3

Wist jij dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder! 

Ben jij een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houd jij je bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor jou! Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.  

Webinar #3: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

Op maandag 21 juni om 10:00 uur vindt het derde gratis webinar van Young Professional Event plaats met als thema: “Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?”

Om de extra stap te zetten moet je mensen tot ander gedrag prikkelen of verleiden. Zo ontdekte marketingpsycholoog Robert Cialdini zes beïnvloedingsprincipes om mensen te overtuigen. We zien ze terug in marketing en reclame, maar hoe kun je ze zelf gebruiken? Het nieuwe vakgebied Behaviour Design geeft ook praktische handvatten. Hoe kun je daarmee een belangrijk verschil maken in je directe omgeving als het gaat om verduurzaming?”

Met gedragsinzichten over prikkelen en verleiden en ervaringen vanuit vastgoed vermogensbeheerder Bouwinvest geven we je nieuwe inzichten en antwoord op de vraag: hoe verleid je de ander? Dit doen we samen met dagvoorzitter Jacques van der Krogt MBA (eigenaar Dapple en voorzitter YOUNG TVVL), Peter Paul van Kempen (Gedragspsycholoog en eigenaar Van Kempen Consultancy) en Bernardo Korenberg (Head of Sustainability & Innovation bij Bouwinvest).

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Create the change!

Klik hier om je aan te melden

Over Young Professional Event

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame HuisvestingKEK en YOUNG TVVL en de Vrienden* die samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Ze geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. 

In 3 webinars richting het ‘Main-event’ op 21 september bij DeFabrique in Utrecht, bespreken ze vragen over hoe bijvoorbeeld het brein werkt, hoe je mensen prikkelt, hoe je nu eigenlijk omgaat met weerstand en welke volgende stap jij kunt zetten als het gaat om verduurzaming. Laten we met elkaar de verbinding leggen, kennis delen, elkaar inspireren en enthousiasmeren. 

  • 21 april | Webinar #1: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief? door TNO, DWA/TVVL, RVO/PDH >> Klik hier voor de Terugblik 
  • 21 mei | Webinar #2: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe voorkom je weerstand? door RVO, Rijksvastgoedbedrijf en Alba Concepts/KEK >> Klik hier voor de Terugblik
  • 21 juni | Webinar #3: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe prikkel je mensen? door Van Kempen Consultancy, Bouwinvest/IVBN en Dapple/TVVL

Prijzen

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL en Vrienden. Blijf op de hoogte via de LinkedIn groep. Create the change!

Aanmelden via Young Professional Event

Neem voor meer informatie en vragen contact op met Mylenne Hamaker
m.hamaker@tvvl.nl | M +31 6 34 35 22 24

Sluiten