Over NVBV Webinar 'De Energietafel: Toekomst van Wonen en Energie'

NVBV Webinar 'De Energietafel: Toekomst van Wonen en Energie'

De Energietafel: Toekomst van Wonen en Energie

Pitches en dialoog over verschillende toekomstperspectieven

Op donderdag 17 juni organiseert NVBV de webinar: ‘De Energietafel: Toekomst van wonen en energie’. Tijdens deze webinar gaan we in gesprek over hoe we de gebouwde woonomgeving duurzaam en CO­2-neutraal kunnen vormgeven en gelijktijdig verschillende oplossingsrichting bieden voor het schrijnende woningtekort.

“Schreeuwend tekort aan woningen” is een van de koppen die je tegenwoordig in de krant kunt tegenkomen. Daar bovenop komt dat er ook een tekort is aan vakmensen om deze woningen te realiseren, hebben we te maken met steeds verder stijgende prijzen van grondstoffen voor bouwmaterialen en moeten vanaf 1 januari dit jaar alle nieuwbouw woningen voldoen aan de nieuwe BENG-eisen. Dit alles vraagt om nieuwe, innovatieve oplossingen die bijdragen aan zowel het woningtekort als het energievraagstuk.

Vanuit verschillende invalshoeken wordt gekeken naar diverse “woningbouwconcepten” die kunnen bijdragen aan veranderingen in de woningbouw.  Denk hierbij aan een passief/actief huis, tiny house of vergaande verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. En hoe worden thema’s als circulariteit, duurzaamheid en comfort hierin meegenomen? Door het gesprek aan te gaan met verschillende specialisten willen we een duurzame oplossingsrichting formuleren die we als NVBV aan de nieuwe minister van Volkshuisvesting kunnen meegeven.

Programma van NVBV Webinar 'De Energietafel: Toekomst van Wonen en Energie'

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden NVBV Gratis
Medewerkers van sponsoren NVBV € 15,00
Niet leden € 20,00
Studenten Gratis

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Aanmelden
Gebruik maken van de voordelen voor leden en sponsoren? Word lid 

    Meer informatie
    Mylenne Hamaker, Coördinator Evenementen
    M 06-34352224 | E activiteiten@nvbv.org

    Sluiten