Over Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming' #2

Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming' #2

Wist jij dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder! 

Ben jij een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houd jij je bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor jou! Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.  

Webinar #1: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe voorkom je weerstand?

Op vrijdag 21 mei 2021 om 10:00 uur vindt het tweede gratis webinar van Young Professional Event plaats met als thema: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe voorkom je weerstand? 

Dagvoorzitter Jip van Grinsven (Consultant Duurzaamheid bij Alba Concepts), Marlies Kok (Communicatie en Gedragsdeskundige bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Allard Lambers (Expert Duurzaamheid en Comfort bij Rijksvastgoedbedrijf) geven antwoorden op deze vragen. Daarnaast laten we je ook het BLOEI-instrument, dat het Rijksvastgoedbedrijf heeft ontwikkeld, zien tijdens het webinar. Dit instrument is onderdeel van de transitie naar een circulaire economie. Zo helpt BLOEI je bijvoorbeeld afwegen welke circulaire strategie het beste bij jouw opgave past. Met gedragsinzichten over weerstand en ervaringen vanuit het Rijksvastgoedbedrijf geven we je nieuwe inzichten en antwoord op DE vraag: hoe voorkom je weerstand?  

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Create the change!

Klik hier om je aan te melden

YPE Webinar 2 - Eventpagina header

Over Young Professional Event

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame HuisvestingKEK en YOUNG TVVL en de Vrienden* die samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Ze geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. 

In 3 webinars richting het ‘Main-event’ op 21 september bij DeFabrique in Utrecht, bespreken ze vragen over hoe bijvoorbeeld het brein werkt, hoe je mensen prikkelt, hoe je nu eigenlijk omgaat met weerstand en welke volgende stap jij kunt zetten als het gaat om verduurzaming. Laten we met elkaar de verbinding leggen, kennis delen, elkaar inspireren en enthousiasmeren. 

  • 21 mei | Webinar #2: ‘Omega-strategieën: hoe voorkom je weerstand?’
    met gedragsdeskundige Danny van der Roest, RVO en casus door Allard Lambers, Rijksvastgoedbedrijf
  • 21 juni | Webinar #3: ‘Alfa-strategieën: hoe prikkel je mensen?’
    met gedragsdeskundige Maxime de Jonge, JongeGeesten en casus door Bernardo Korenberg, Bouwinvest (IVBN)

Lees meer over Young Professional Event...

Prijzen

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL. 

Create the change! Kosteloos aanmelden en meer informatie via Young Professional Event.

Neem voor meer informatie en vragen contact op met Mylenne Hamaker
m.hamaker@tvvl.nl | M +31 6 34 35 22 24

Sluiten