Over DBCA Kennis sessie

DBCA Kennis sessie

De DBCA (Dutch Building Commissioning Association) organiseert op 14 april 2021 een DBCA Kennis sessie. In tegenstelling tot eerdere berichten vindt er op 14 april geen kennisdag plaats (gezien de omstandigheden rondom COVID-19), maar wordt het een spetterende online kennis sessie!

Stakeholders van de DBCA steunen deze kennis sessie en nodigen de eigen achterban uit om kennis te delen over proces- en prestatieborging in gebouwen.

Tevens hebben stakeholders en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om tussen 14.30 uur en 15.30 uur vragen te stellen over de vorderingen van de DBCA (kamer 1), het register van commissioners (kamer 2), commissioningsplannen en processen en de werkgroep Cx-plannen & Cx-processen (kamer 3), communicatie, bijeenkomsten en marketing (kamer 4) en over de TVVL opleidingen Commissioning (kamer 5). Na inschrijving ontvangt u een persoonlijke link om deel te nemen aan de kennis sessie vanaf 15.30 uur. Voor de vijf kamers ontvangt u enkele dagen vooraf aan de kennis sessie een email met link naar de verschillende kamers.

Gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies en facility managers worden uitgedaagd meer besef te creëren ten aanzien van de visie van de DBCA:

“Commissioning, de enabler om het gebouw optimaal te laten functioneren”

Het borgen van de technische processen en de prestaties in gebouwen (Commissioning) krijgt centrale aandacht bij alle betrokkenen in de markt, van Design & Build tot en met Maintain & Operate. Actuele triggers zijn trends en ontwikkelingen in de markt, zoals Compliance, Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen en ICT-mogelijkheden.

Ga voor meer informatie over de DBCA Kennis sessie en het programma naar de website van FHI. 

>> Klik hier om direct aan te melden voor de DBCA Kennis sessie

NVBV is één van de stakeholders van de DBCA. Leden van de NVBV kunnen dan ook gratis deelnemen aan de DBCA Kennis sessies.

Prijzen

Deelname of sponsoring
Via secretariaat DBCA via email of bel 033 465 75 07

Programma
DBCA Kennis sessie via de website van FHI

Aanmelden
>> Klik hier om direct aan te melden voor de DBCA Kennis sessie

NVBV is één van de stakeholders van de DBCA. Leden van de NVBV kunnen dan ook gratis deelnemen aan de DBCA Kennis sessies.

Sluiten