Over Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie!'

Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie!'

Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie!

De eerste 3 webinars van het Young Professional Event zitten erop. En wat was het een feestje! Met meer dan 500+ aanmeldingen en inhoudelijke bijdrages van onze contentpartners was het een groot succes! De 3 webinars zijn een mooie aanloop geweest naar het main event op dinsdag 21 september 2021. Hét moment waar we weer fysiek bij elkaar kunnen komen in DeFabrique te Utrecht.

Ondertussen weten we dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en mensen. Tijdens de webinars is er gesproken over de werking van ons brein, hoe we om kunnen gaan met weerstand en hoe je nu eigenlijk de ander kan verleiden om te gaan verduurzamen. Nu is het tijd voor actie!

Klik hier om aan te melden

Programma

13:00 – 13:30 Inloop
13:30 – 17:15 Programma
17:15 – 18:00 Borrel

Dagvoorzitter Jacques van der Krogt zal je deze middag, namens het hele team van Young Professinal Event, welkom heten. Daarna trappen we af met de keynote spreker Bas Haring. Bas neemt je mee in zijn kijk op de wereld van verduurzaming. Hij is ‘volksfilosoof’, hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, schrijver, maar vooral bekend van zijn boeken en televisieprogramma’s waarin hij ingewikkelde zaken toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Daarna gaan we in de actie-modus. In workshops van onder andere het Rijksvastgoedbedrijf, De Bouwcampus, TNO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Techniek Nederland, Wij Techniek, YOUNG TVVL en Nieman zullen veel voorkomende problemen rondom verduurzaming worden gedeeld en door jou als deelnemer worden omgezet tot acties. Welke acties zijn er? En belangrijker: hoe kunnen we deze acties tastbaar maken zodat het ook leidt tot de gewenste gedragsverandering?

Create the change

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis.

Create the change! En meld je nu aan voor het gratis main event van Young Professional Event op dinsdag 21 september 2021.

Klik hier om aan te melden

Over Young Professional Event

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL die, in samenwerking met Rijksvastgoedbedrijf, RVO, De Bouwcampus, Techniek NL, WijTechniek, Bouwend Nederland, Adviesbureau DWA, Alba Concepts, Nieman Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies, samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn. Lees meer over Young Professional Event

Kijk en lees de Webinars terug:
Terugblik Webinar #1: Hoe werkt het brein?
Terugblik Webinar #2: Hoe voorkom je weerstand?
Terugblik Webinar #3: Hoe verleid je mensen?

YPE_logo_CMYK.png

Prijzen

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL en Vrienden. Blijf op de hoogte via de LinkedIn groep. Create the change!

Aanmelden via Young Professional Event

Neem voor meer informatie en vragen contact op met Mylenne Hamaker, E m.hamaker@tvvl.nl | M +31 6 34 35 22 24.

Sluiten