Nadat je bent ingelogd verschijnt er een extra menu onder het logo van de NVBV. Met dit menu heb je toegang tot je eigen profiel, het overzicht van andere leden van de NVBV en het forum.

Profiel

Klik op je naam om je eigen profiel te kunnen zien. Jouw profiel bestaat uit een profielfoto, contactinformatie (e-mail, LinkedIn en website), een korte biografie en de vakgebieden waarin je werkzaam bent. Het profiel wordt verder aangevuld met jouw reacties op berichten en de artikelen waarvan je (mede)auteur bent.

Jouw profiel is alleen zichtbaar voor andere leden nadat zij ingelogd zijn.

Klik op de + naast je naam om de rest van het menu zichtbaar te maken.

Profiel bewerken

Hier kan je de volgende basis informatie van jouw profiel beheren :

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mail
  • Website
  • LinkedIn
  • Biografie

Geef voor de website en LinkedIn het volledige adres op door deze bijvoorbeeld te kopiëren uit de adresbalk van je browser.

Gebruik de biografie om jezelf in een paar korte zinnen te introduceren aan de andere leden. Voor een volledige CV kunnen mensen naar LinkedIn gaan.

Bevestig de wijzigingen door op de zwarte knop profiel bewerken te klikken.

Profielfoto bewerken

Heb je nog geen profielfoto of wil je een nieuwe uploaden? Kies dan voor selecteer bestand en upload een foto. Wil je een bestaande profielfoto verwijderen in plaats van vervangen? Kies dan voor de optie profielfoto verwijderen.

Bevestig de wijzigingen door op de zwarte knop profielfoto bewerken te klikken.

Vakgebieden bewerken

Geef hier op in welke vakgebieden je actief bent. Dit is zichtbaar voor andere leden.

Bevestig de wijzigingen door op de zwarte knop vakgebieden bewerken te klikken.

Mijn artikelen bewerken

Staan er artikelen uit het Bouwfysica blad op de website waarvan jij (mede)auteur bent? Selecteer dan één of meerdere artikelen uit de linkerkolom. Geselecteerde artikelen verschijnen in de rechterkolom en zijn op jouw profielpagina zichtbaar voor andere leden. Gebruik de zoekbalk om snel te kunnen zoeken op de titel van het artikel.

Bevestig de wijzigingen door op de zwarte knop mijn artikelen bewerken te klikken.

Wachtwoord wijzigen

Wil je een nieuw wachtwoord? Dat kan. Geef twee maal het nieuwe wachtwoord op en bevestig de wijziging door op de zwarte knop wachtwoord wijzigen te klikken.

Leden

Hier vind je een overzicht van alle leden van de NVBV. Klik op pijl achter de naam van een lid om het hele profiel te bekijken.

Forum

In het forum kun je een onderwerp starten en daarin berichten en reacties plaatsen en zo discussiëren met andere leden van de NVBV. Er zijn verschillende fora (bv. kennisdag of Bouwfysica blad) die alleen door een moderator aangemaakt kunnen worden. Binnen zo’n forum kan ieder lid een een onderwerp starten waarin berichten geplaatst kunnen worden. Op deze berichten kan door andere leden gereageerd worden.

De moderator houdt het forum in de gaten.

Reageren op berichten

Als lid kun je reageren op bepaalde berichten op de website (bv. een activiteit of een uitgave van het bouwfysica blad). Je kunt ook reageren op reacties van anderen. Een overzicht van alle reacties per bericht en de mogelijkheid om zelf te reageren vind je onderaan het bericht.

Jouw reacties worden verzameld op je eigen profielpagina.

 

Heb je nog (technische) vragen over de website, jouw profiel en het beheer ervan of het forum? Neem dan contact op met de webmaster via webmaster@nvbv.org.