De NVBV en TVVL gaan actief samenwerken. De TVVL gaat de organisatie van de secretariële ondersteuning namens NVBV voor haar rekening nemen.

“De samenwerking met TVVL is een volgende stap in de professionalisering van de Bouwfysica Vereniging.  Dat biedt voordelen op operationeel vlak én we creëren hiermee meer mogelijkheden om ook op inhoudelijk vlak vaker samen te werken met TVVL. Door deze samenwerking kunnen TVVL en NVBV elkaar versterken.” aldus Ieke Kuijpers – van Gaalen, voorzitter van NVBV.

John Lens, Directeur TVVL voegt hier aan toe: “Bouwfysica is de basis van ons vakgebied. Bouwfysica draait om de perceptie van zintuigen van de gebruikers van gebouwen. Die essentiële kennis hebben we als vakgebied nodig om oplossingen te bieden voor de grote transitievraag. We moeten daarom starten bij het samenbrengen van de juiste mensen en de juiste kennis binnen verschillende disciplines om de afstand tussen elkaar te verkleinen. Wij investeren graag in een nauwe samenwerking en een duurzame relatie met NVBV om samen te werken aan een omgeving waar professionals vakinhoudelijk een bijdrage aan onze sector kunnen leveren.”

Over TVVL
TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL is één van de belangrijkste gespreks- en kennispartners in de technologische sector, die nadenkt over de technische uitdagingen van de toekomst. Van oorsprong gericht op gebouwgebonden installatietechniek, verbindt TVVL inmiddels verschillende disciplines en biedt een platform, een denktank, waar kennis wordt gedeeld, ontwikkeld en overgedragen. Meer informatie over TVVL vindt u op: www.tvvl.nl