In verband met de maatregelen die van kracht zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt de ALV uitgesteld.
Leden ontvangen t.z.t. een uitnodiging met de nieuwe datum. 

____________________________________________________________

Op dinsdag 24 maart 2020 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in het kantoorgebouw op het Jongerius Complex. Dit voormalig hoofdkantoor van Jan Jongerius is in 2017 gerestaureerd en getransformeerd tot een bijna energieneutraal vergader-, congres- en evenementenlocatie.

Voorafgaand aan de ALV vinden een tweetal presentatie plaats over de transformatie van dit Rijksmoment. Roel Lichtenberg van Blauw Architecten is als architect betrokken geweest en vertelt meer over het project. Liselotte Apon van Cauberg Huygen gaat dieper in op de bouwfysica en het proces van de transformatie.

Onder voorbehoud is er een rondleiding door het kantoorgebouw.

Programma (voorlopig):
13:30 – 13:45     Inloop met koffie en thee
13:45 – 14:15     Voordracht 1
14:15 – 14.45     Voordracht 2
14:45 – 15:45     Pauze / rondleiding door het gebouw
15:45 – 16.45     Algemene Ledenvergadering
16:45 – 17:45    Borrel

Locatie
De lezingenmiddag en de ALV worden gehouden in de Texaco Zaal in het kantoorgebouw op het Jongeriuscomplex.
Adres: Kanaalweg 64, 3527 KX Utrecht

Inschrijven is niet mogelijk.

Deze activiteit wordt georganiseerd voor alle leden van de NVBV. Leden van de NVBV hebben gratis toegang. Niet-leden betalen € 65,- (incl. 1 jaar NVBV lidmaatschap). Als u hier verdere vragen over heeft kunt u contact opnemen met de secretaris van de NVBV secretaris@nvbv.org (t.a.v. Marc Kalee).

Tijdens deze activiteit zullen er foto’s en/of video opnames gemaakt worden. Deze kunnen gebruikt worden voor het activiteitenverslag en promotie van activiteiten via de website van de NVBV, ledenbijeenkomsten van de NVBV, het Bouwfysica blad en LinkedIn.