Datum
Woensdag 14 juni 2017

Locatie
De Bouwcampus, TU Delft
Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft http://debouwcampus.nl/gebouw

Registratie
Voor meer informatie over registratie kunt u contact opnemen met Pantheon-seminars: anton@pantheon-seminars.nl / 06-29502086. U kunt zich via Pantheon-seminars ook aanmelden als sponsor of standhouder. Nadere informatie over de inhoud van het symposium kunt u opvragen bij Marije te Kulve (kennisdag@nvbv.org).

Annuleren
Annuleren van uw registratie is mogelijk tot 1 juni 2017. U dient uw annulering schriftelijk mede te delen aan Pantheon-seminars. De annuleringskosten bedragen €30,-. Na 1 juni 2017 wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd. In plaats van annulering is het toegestaan om zonder extra kosten iemand anders in uw plaats te laten registreren.

Tarieven

Tarieven*** Vroegboekprijs Na 15 mei
Basistarief €195 €225
Kortingstarief* €150 €175
Actieve leden NVBV en promovendi €100 €120
Voltijds HBO/TU studenten** €15
Voltijds HBO/TU studenten NVBV lid** Gratis


* Deelnemers werkzaam bij een vaste sponsor van de NVBV en NVBV leden krijgen korting op het basistarief. Een overzicht van sponsors staat vermeld op https://www.nvbv.org/sponsor/.
** Voor voltijd HBO en TU studenten zijn er beperkte plaatsen beschikbaar. Wees snel met aanmelden. De inschrijfkosten zijn inclusief 1 jaar studenten lidmaatschap van de NVBV.
*** Bij alle tarieven is koffie en thee, lunch, programmaboekje en deelnemerslijst inbegrepen.