International Building Performance Simulation Association Nederland-Vlaanderen (IBPSA-NVL.nl) organiseert samen met het Saxion lectoraat ‘Sustainable Building Technology & Material’ de workshop:’Kwaliteitsborging Simulaties van Gebouwen en Installaties voor Ontwerp en Onderhoud’.  Ook wordt de IBPSA-NVL ‘Best Thesis Award’ uitgereikt. De workshop vindt op 28 mei van 11:30u tot 17:30u plaats bij Saxion te Deventer (Handelskade 75).

Heeft u ideeën over hoe simulatietools er in de toekomst uit zouden kunnen zien of bent u in het algemeen geïnteresseerd in het onderwerp gebouwsimulaties? Kom dan naar Deventer! Raak geïnspireerd door sprekers zoals o.a. Dirk Saelens (KU Leuven), Martinus Vranken (Kadaster) en Gerard Salemink (St. Pioneering) en deel je mening met betrekking tot kwaliteitsborging van prestatiesimulaties voor gebouwen en installaties.

Bent u geïnteresseerd en wilt u komen luisteren en discussiëren meld u dan via e-mail aan bij k.schipper@saxion.nl. Wij kunnen een beperkt aantal deelnemers verwelkomen dus meld u snel aan om zeker te zijn van een plek!