Berichten in de categorie Terugblik zijn bedoeld om op een later moment aan een specifieke activiteit gerelateerde content te koppelen. Denk hierbij aan (foto)verslagen, presentaties of notities. Een bericht uit deze categorie wordt net als andere berichten getoond in het overzicht op de homepage.

Daarnaast worden alle berichten binnen deze categorie verzameld op een speciale pagina, te bereiken via het menu-item Terugblik of door op de gekleurde categorie-link boven de titel van een bericht uit de categorie te klikken. Alle terugblikken worden hier gepresenteerd in een overzicht dat lijkt op de agenda. Het overzicht toont alle activiteiten met één of meer terugblikken, in omgekeerd chronologische volgorde. De meest recente activiteiten worden bovenaan de lijst getoond.

De koppeling tussen een terugblik en een activiteit wordt vastgelegd bij de terugblik. Onder de tekst-editor kan in het kader Gekoppelde activiteit een koppeling gemaakt worden met één reeds bestaande activiteit. Het overzicht toont alle berichten uit de categorie activiteit – dit zijn dus enkel de NVBV activiteiten en niet de overige activiteiten – en heeft een zoekfunctie.