Sponsors en partners worden apart verzameld binnen het Dashboard in het admin menu onder de groep Sponsors & Partners. Bij het toevoegen van nieuwe sponsors en/of partners geef je naast de naam van de sponsor (de titel van het bericht) ook de website op en het logo als uitgelichte afbeelding. Binnen het kader Categorieën geef je op het een sponsor of een partner betreft. Dit bepaald waar het logo op de website terecht komt. Het is overigens mogelijk om hier meerdere selecties te maken.

Op de website worden de logo’s van de sponsors van de vereniging (categorie sponsor : vereniging) getoond op de pagina Sponsors, te vinden in het menu. De sponsors worden in willekeurige volgorde getoond. Als er geen logo is toegevoegd dan wordt de naam van de sponsor getoond.

Op de website worden de logo’s van partners (categorie partners) onderaan in de linkerkolom getoond.

Wanneer je op een logo klikt van een sponsor of partner wordt je doorgestuurd naar de betreffende website (in een nieuw venster).

Maak voor de logo’s gebruik van afbeeldingen met een transparante achtergrond en een relatief groot formaat (minimaal 800px breed). Een transparante achtergrond is zeker wenselijk bij de logo’s van partners opdat ze beter opgaan in de vormgeving.

Vergeet niet om binnen het kader Publiceren op de blauwe knop Publiceren / Bijwerken te klikken om de wijzigingen definitief te maken.

N.B. Momenteel is er ook een derde categorie ‘sponsors : kennisdag 2015’. Deze sponsors worden vooralsnog niet apart weergegeven. Als je in de toekomst een nieuwe categorie wilt toevoegen en presenteren op de website, neem dan contact op met de webmaster.

N.B. De opzet van sponsors en partners is zodanig geïmplementeerd dat er in de toekomst eenvoudig een profielpagina toegevoegd kan worden waar een sponsor  of partner zichzelf kan presenteren.