Berichten binnen de categorie Activiteit worden net als alle andere berichten getoond in het nieuwsoverzicht op de homepage. Daarnaast worden activiteiten automatisch opgenomen in de Agenda, bovenaan aan de pagina onder het kopje NVBV activiteiten.

Geef bij het bericht de startdatum van de acticiteit op. Dit is een verplicht veld. Deze datum bepaalt of en waar de activiteit in de agenda terecht komt. De activiteiten in de agenda worden namelijk in chronologische volgorde gepresenteerd, te beginnen met de eerstvolgende activiteit. Activiteiten in het verleden worden automatisch verborgen.

Als een activiteit meerdere dagen duurt dan geef je naast de startdatum ook de einddatum op. De einddatum wordt dan samen met de startdatum getoond in de agenda.

Tevens kan je een locatie opgeven. Indien opgegeven wordt de locatie getoond in de agenda.

In de agenda wordt automatisch een link naar het bericht geplaatst. Aanvullende informatie over de betreffende activiteit geef je dan ook in het bericht zelf op.

N.B. Berichten met de categorie Activiteit betreft alleen door de NVBV georganiseerde activiteiten (of activiteiten waar de NVBV extra nadruk op wil leggen). De andere activiteiten worden apart verzameld in het dashboard onder Overige activiteiten. Deze activiteiten worden niet in het nieuwsoverzicht en binnen de zoekresultaten opgenomen.

Vergeet niet om binnen het kader Publiceren op de blauwe knop PublicerenBijwerken te klikken om de wijzigingen definitief te maken.