In expertclasses presenteert de TU/e jaarlijks nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek, brandpreventie en brandrepressie. Een verbinding ook tussen medewerkers en studenten aan de TU/e en de publieke en private partijen die zich met brandveiligheid in bouwwerken en gebouwen bezig houden.

Het hoogtepunt van de expertclass ‘Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de VVBA IFV scriptieprijs 2017. Een scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende of relevante master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid.

De Stichting Fellowship FSE WO2 nodigt u van harte uit om kosteloos bij deze expert class aanwezig te zijn. Mogelijk wordt u geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen het onderwijs en de praktijk.

Wanneer:  Donderdag 14 september 2017, 14.00 uur
Waar: TU/e Eindhoven
Deelname is gratis. Wij vragen u wel om vooraf aan te melden bij n.kuilder@nieman.nl in verband met maximaal aantal aanwezigen en catering. Lees meer op: fellowfse.nl