Wij nodigen alle leden van de NVBV van harte uit om kosteloos deel te nemen aan de excursie met lezingen op woensdag 15 februari naar de van Nelle Fabriek in Rotterdam: Industrieel Rijksmonument en UNESCO Wereld erfgoed.

Ontwerp 1925, gerenoveerd 2000 en nu de thuisbasis voor meer dan 80 grote en kleine ondernemingen en een plaats voor congressen en netwerkevenementen. Grote bestaande (enkel)glasvlakken en toch een aanvaardbaar energiegebruik en binnenklimaat door zones tussen de gevel en de werkruimten, oplossingen voor potentiële vochtproblemen, geluidhinder van buiten, enz. Verder zorgen onder andere het gebruik van grijs water voor toiletspoeling, groene stroom en LED verlichting voor een zo klein mogelijke ecologische footprint.

Programma

 • 14:30 uur:   Ontvangst
 • 14.45 uur:   Rondleiding door het gebouw
  (Urban Guide / Van Nelle Fabriek Events)
 • 15:45 uur:   Koffie & thee
 • 16:15 uur:   Lezingen over de renovatie:
  Miet Vanderbeke    Wessel de Jonge Architecten
  Tom Haartsen          Climatic Design Consult
 • 17.15 uur:   netwerkborrel

Inschrijven

Schrijf je nu snel kosteloos in. De groepsgrootte is beperkt!

Deze activiteit wordt georganiseerd voor alle leden van de NVBV.
Leden van de NVBV hebben gratis toegang. Mensen die geen lid zijn kunnen zich alleen aanmelden voor de activiteit door lid te worden van de vereniging. Een persoonlijk lidmaatschap kost € 60,- per jaar. Als u hier verdere vragen over heeft kunt u contact opnemen met de secretaris van de NVBV secretaris@nvbv.org (t.a.v. Ingrid van de Cruijs).