LIDMAATSCHAP

Wilt u lid worden van onze vereniging? Gebruik dan dit formulier. Heeft u vragen of opmerkingen over uw lidmaatschap of wilt u deze beëindigen, neem dan contact met ons op via ledenadministratie@nvbv.org.

Sponsor

Wilt u sponsor worden van onze vereniging? Gebruik dan dit formulier. Heeft u vragen of opmerkingen over sponsoring of wilt u deze beëindigen, neem dan contact met ons op via penningmeester@nvbv.org.

REDACTIE

Wilt u uw activiteit opnemen in onze agenda, vul dan dit formulier in. Wij nemen uw verzoek in behandeling en zullen de activiteit ná goedkeuring plaatsen op de website.

Heeft u vragen over de inhoud van onze website of over het Bouwfysica blad, neem dan contact met ons op via redactie@nvbv.org.

VACATURE

Wilt u uw vacature graag zien op onze website? Vul dan het volgende formulier in. Wij nemen uw verzoek in behandeling en zullen de vacature ná goedkeuring plaatsen op de website.

Heeft u vragen over het plaatsen van een vacature op onze website, neem dan contact met ons op via vacature-website@nvbv.org.

FACTUUR

Heeft u een vraag over een van onze facturen? Neem dan contact met ons op via penningmeester@nvbv.org.

WEBSITE

Heeft u een (technische) vraag, opmerking of suggestie voor onze website? Of werkt de website niet goed? Neem dan contact met ons op via webmaster@nvbv.org.

VERENIGING

Heeft u een algemene vraag over de vereniging of staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@nvbv.org.

POSTADRES

Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging
Postbus 1475
3430 BL Nieuwegein

SOCIAL MEDIA

Verder kunt u ons vinden op LinkedIn.